Family Tree Builder

Reacties

Family Tree builder is het meest overzichtelijke stamboomprogramma dat ik ken. Ronduit ergerlijk is het feit dat je moet betalen voor supersearch, dat onderdeel uitmaakt van my heritage (evenals familytreebuilder). Je betaalt dus voor informatie, waaraan je zelf hebt bijgedragen. Sterker nog: je eigen onderzoeksresultaten worden met naam en toenaam genoemd!

Ik vind MyHeritage een toffe site: zowel de Family Tree Builder als de Familie-site geven veel voldoening. Een premium-plus abonnement is inderdaad niet gratis, maar de ondersteuning van het team vergoedt dit ruim voldoende.
Met speciale dank aan Marianne !

Dit stamboomprogramma is een goed programma met vele mogelijkheden.
Voor het invoeren van aanvullende informatie zijn er een behoorlijk aantal
opties. Het is gebruiksvriendelijk en de helpdesk verleent een goede service
bij het oplossen van problemen

Ik ben erg tevreden over het programma. Het is overzichtelijk en werkt erg makkelijk. Nu de stamboom voor een groot deel online staat ben ik begonnen met familie uit te nodigen om lid te worden. Aan hen vraag ik een bijdrage om een premium-account aan te schaffen, zodat ook hun kinderen toegevoegd kunnen worden aan de stamboom. Wat mij betreft een prima oplossing om de kosten voor mezelf te beperken en de familie erbij te betrekken. De reacties die ik van de familie krijg zijn ook erg positief! (En wanneer nodig is de support van het myheritage-team ook erg goed, snel en duidelijk antwoord.)

Bij deze wil ik aangeven dat ik zeer tevreden ben over de software family tre builder voor het samenstellen van een stamboom, het is een fijn programma om mee te werken en vooral het aanvullen van gegevens is zeer eenvoudig, een aanvulling op de software boven de 250 personen is aantebevelen, geeft gelijk meer info over andere stambomen met de zelfde matches.

Ik vind my heritage wel goed ik heb mij juist een abonement voor 2 jaar aangeschaft
de prijs vindt ik nogal duur
Hopelijk werkt het goed

Ik ben het helemaal met je eens. Het lijkt er op dat gratis niet bestaat.

Ik heb Family Tree Maker (dus niet Builder) illegaal gedownload. Een zeer fijn programma van Ancestry.com. Ook heb ik gratis een account aangemaakt. Bij ancestry zie je ook dat verder zoeken aan de hand van aangeboden hints niet gratis is. De world explorer kost 149 dollar per jaar. Schandalig.

Ze profiteren inderdaad van de zoektocht van anderen. Eigenlijk zouden ze iedereen die een bijdrage levert moeten betalen. Ik heb namelijk niet het idee dat Ancestry of MyHeritage zelf actief op zoek is. Het enige wat ze doen is een website hosten en eventuele links aanbieden, die je zelf op waarde moet schatten.

Voor het programma/app of de website zou ik best wel eenmalig een zeer klein bedrag willen neerleggen (lager dan 10 euro), maar 149 dollar per jaar?

(Ik hoop nog altijd dat Google met een gratis alternatief komt. Google weet al zo veel van mij.)

Geweldig programma. Vooral de grafische mogenlijkheden en aantrekkelijk scherm zijn een grote plus. Invoeren van gegegevens gaat supersnel en gemakkelijk. Ook foto's met een muisklik te plaatsen. Zeer veel mogelijkheden om eztra informatin te plaatsen.

Het delen van je gegevens met anderen levert ook extra informatie op die je zelf weer kunt gebruiken. Het linkt je met de 'andere families' in je stamboom. Dit heeft ook positieve kanten. Je kunt je oudste 250 erop zetten en kijken of je via anderen meer te weten komt waar je gegevens ontbreken!!

Beste Lezer(es),

Ik ben pas begonnen met mijn familiestamboom ... met de FTBuilder.
Zelfs als je niet online gaat met je zoektocht kan je enkel namen en data INGEVEN. Online moet je PREMIUM-lid zijn voor het online zetten van meer dan 250 personen.
Ook offline bestaat SMART MATCH ... jouw gegevens komen overeen met die van anderen.
Daarvan profiteert FTBuilder gretig ... om anderen te laten betalen voor de gegevens, waar JIJ en anderen zo hard naar hebben gezocht.
Probeer het maar … aan gegevens te komen bij anderen van je voorouders : Je krijgt meteen de melding : geen data zonder PREMIUM lidmaatschap.
PREMIUM-lid zijn betekent : betalen!!
Heden, 02.12.2012, betaal je 8.95 €/maand "ZONDER BTW" voor de VOLLE toegang tot de andere gegevens.
Minimum abonnement : 1 jaar!
Ik ben bereid lidgeld te betalen, maar dit vind ik zwaar overdreven.
Wees maar gerust dat ik ook andere software ga proberen.
FTBuilder mag van mij uit de gratissoftwaresite weggehaald worden, want JIJ geeft HEN je (met zorg verzamelde) gegevens GRATIS en DE ANDEREN MOETEN ERVOOR BETALEN.
Typisch Amerikaans ... .

Groet, André.